Sunday, December 29, 2013

Review:Testing Shopping Online Di Nile.com.my


Salam satu Malaysia!
How are you today?
Siapa sini kaki shopping online?
Aku kalau shopping online pun bukan baju2 cuma barang2 makeup,barang kecantikan.Tupun shopping kat FB je.Ni first time aku try beli barang kat online shopping website.Aku try2 la shop di Nile.com.my .Aku dapat tau ni dari blogger femes Fatin Liyana,baca entri dia shopping sakan kat situ.Bila aku g website tu.....gila rambang mata aku..baju2 dia cantik,mmg ikut trend dan murahhhhh! ,kalau korang rajin usha2 instagram or fb shop..jauhh murahhhh harga baju2 kat Nile shop ni..

cantik kan baju2 dia..comel2,harga ada sampai belasan2 ringgit je

untuk lelaki pun murah..jacket biasanya aku jumpa rm60 keatas,ni kira murah.Baju bundle pun mahal skrg.:p

kasut ladies dia...huwaaaaaaaaaa...cantik2..tapi lum brani nak beli.takut xmuat.
ni boots lady..shemart btll ..harga pun murah.one day nak grab satu..
aku nak test beli satu brg dulu,tgk service dia..kalau xmengecewakan.next time blh shopping lebih skit.So aku tergoda dgn satu baju ni..Tadaa..
sila klik untuk tumbesaran!
baju kemeja lips2 ni salu aku usha kat instagramm..cantikk :3..tapi bila terjumpa yg jauh murah ni.terus aku grab,lagipun baju ni dlm best seller list kat web tu.Harga dia Rm28.80.Material chiffon.3 hari kemudian parcel sampai kat rumah..cepat service dia.....so lepas ni boleh la shopping selalu kat web Nile.com.my tu :3...wuuu.. (T_T)

xSabar nak pakai nanti..wee!




9 comments:

  1. mmg murah giler brg dekat website tu. btw, cantek baju tu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu shopping situ ke?trima kasih :)

      Delete
  2. wahh bestnya murah2. nasib la kmk bkn kaki shopping online. mun sik tek nyempat juak beli brgg :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kmk pun bru mk try2 jak tok..tkt juak mn terover shopping..wuuuu T_T

      Delete
  3. sy pun suka shopping kat situ..murah2 sumenya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah yeker..msti rajin borong baju kan.hehe :P

      Delete
  4. cantik2.. saya rajin jugak jalan shopping online :)
    jom pergi blog saya http://inihidupaku-sharifahsyahirah.blogspot.com/2012/12/vitamin-c-e-whitening-and-floral-mask.html

    ReplyDelete
  5. Uwah! Boleh cuba tok :D

    ReplyDelete