Monday, October 5, 2015

Laman Web Nuffnang X Dapat Bukak!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Setelah lama menyembunyikan diri akhirnya aku muncul kembali.hee..Baru-baru ni aku try bukak laman web Nuffnang,berapa kali dah try xdapat jugak asyik keluar yang bawah ni.

bad request,bad request,bad request,bad request!
Time tu ingat masalah line ke,Nuffnang buat penyelenggaraan sekejap ke apa.Aku biarkan jelah.
Hari ni aku try bukak pun keluar benda yang sama,gerammmmm.So aku pun google terus.Rupanya kena clearkan cookies je.Lepas clearkan cookies terus bukak laman web Nuffnang,dah ok semula.

Godek2 tengok ada jugak CPUV lekat,ingatkan bersawang penuh habuk dah T_T

terima kasih Nuffnang
terima kasih pada yg sudi blogwalking kt blog ni :D


12 comments:

  1. A'ah. Kalau ada masalah bad request tuu kena clearkan cookies... Apa2 pun, tahniah dapat CPUV :)

    ReplyDelete
  2. saya punya pon mcm ad prob,,huhuhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena buat mcm saya buat tu kot..clear cookies..try2 ..huhu

      Delete
  3. CF pon tak boleh buka jugak.
    guna hp boleh pulak.
    kena clear cookies jgk la nampak gayanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try clearkan cookies dlu..smoga berjaya :)

      Delete
  4. Nuffnang Fatin pun tak boleh bukak jugak. Rupa-rupanya kena clearkan cookies dulu.. hehe. thanks Farra :)

    ReplyDelete
  5. mengalami masalah yg sama,,dah clear dah,,thank u ! :)

    ReplyDelete
  6. Bestnyaaa dapat CPUV. :D

    ReplyDelete