Friday, March 8, 2013

DIY Beauty : Carrot Scrub







heloo honeybees,

hari ni aku buat jus carrot.kunun minuman diet lahh.aku try lepas baca artikel ni Diet Jus Carrot .
Lepas habis blender hancur2,tapis lebihan hampas carrot tu sampai kuar habis semua2 jus carrot tu...aku tibe2 sayang nak buang macamtu hampas dia.So aku terpikir carrot ni memang  sangat,sangat,sangat,sangat bagus untuk kesihatan,so y not kita tgk dari kecantikan pulak..so tada...CARROT SCRUB Bugs Bunny!!!


ni lebihan jus carrot tersebut.

aku just campur sikit madu dlm scrub tu,then gaul rata.aku scrub muka time nak mandi so no piccc tgh scrubing2..heeehooo....extra,if korang nak tambah olive oil ke,lemon juice ke terserah kan..stiap tu ada benefit masing2..lemon jus bagus untuk kulit berminyak,olive oil bagus untuk glowing skin..lepas scrub muka,aku bantai guna scrub kat badan pula..rasa fresh dan licin sangat,sangat,sangat,sangat kulit woo..terhakis segala daki2,kutu2,bakteria,virus,habuk2,ulat beluncas..jangan membazir kann...:D..have a nice day ~






4 comments:

  1. Msh ada ka rasa buah or rasa plek time ktk minum nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. msh ada rasa buah carrot ya..nyaman..if mok nyaman gik cmpur susu..

      Delete
  2. nyaman polah jus karot tok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok...berkhasiat lg..:D

      Delete