Tuesday, May 21, 2013

Balik Gawai~


jessica alba dlm pakaian tradisional iban

Pesta Gawai is coming soon!!.so gua mau balik gawai.Flight aku petang ni tp sempat lg nak update blog kejap.Ngee.Tapi something yg merunsingkan aku adalah kenapa hati aku asyik berdebar2 dan berat hati nak meninggalkan rumah Melaka n my dad (ayh aku x ekut,kemalasan).Apakah petanda nya?(ish banyak sgt pikir bkn2 kot).

Xlama lg cuti sekolah pulak kan.Mesti meriah gila2 kampung.Tatau mcm mana gawai tahun ni,last year memang mendukacitakan(nenek passed away time gawai)..Hopefully ada sinar baru gawai tahun ni.

well,selamat hari Gawai dan holidayss my friends.Enjoy your holidays.
Break dari berblogging kejap~Sebelum tu nah cuci mata tengok kek lapis sarawak.hehe.






ok,take care :)










2 comments:

  1. Nak ngabang umah kitak.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. lamak xmakan kueh lapis aie...

    ReplyDelete