Thursday, November 12, 2015

Mimpi bekas kekasih?


haiiii~
ni entry pendek je.
boleh skip kalau rasa topik ni membosankan.haha

pernah x korang mimpi EX boyfriend/girlfriend korang ?.Bukan sekali tapi berulang kali pulak tu =_=''.
Tu yg aku sedang hadapi sekarang.

untunglah ex Dean Winchester kan
selalunya aku mimpi bergaduh dengan dia..bertekak betengkar bertampar pastu smackdown2.Xpernah lagi mimpi baik2.Lepas bangun tidur mesti mencuka muka sebab rasa marah tu lekat lagi.Then kau pun mula teringat2 dia balik..ciss...
Walaupun  dah move on,xfikir dia lagi dah,tapi asyik muncul dalam mimpi je ,apa maksud dia eh?

maksudnya..

kau lupa baca ayat Qursi sebelum tidur,tu yg setan bg ko mimpi pelik2..haha..

p/s: Terima kasih pada yg rajin blogwalking,mengomen2,klik2 tabung blog aku.Jasamu dikenang.

11 comments:

  1. sama la dgn saya,padahal xnak pun dpt mimpi mcm tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..mendatangkan bad mood je mimpi camtu..

      Delete
  2. betul tu,baca doa sebelum tidur :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp jgn dilupa tiap kali tido..hehe

      Delete
  3. saya tak mimpi bekas kekasih, tapi saya mimpikan awak ar....hehehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha..gelak je mampu

      Delete
  4. hahahhahaha...gelak jugak...

    ReplyDelete
  5. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  6. orng kata klu kita sllu mimpi kt sorng tu mkna nya kita sllu pikir pasal dia., and klu kita sllu pikir pasal orng tu tnda kita amik kisah pasal dia., huhu., aku repeat jer apa yg orng kata.,

    ReplyDelete
  7. xamek kisah ttg dia.menyampah je adalah..hahhaa XD

    ReplyDelete
  8. Sik pernah gik... Haha Maka, bertabahlah kalian. XD

    ReplyDelete