Monday, January 18, 2016

Support sikit.....

ehem..Assalamualaikum para pembaca,rakan taulan,tuan puan yg dihormati sekalian.
Isnin okay x tadi?

Aku baru start bisnes kecilan online.Weh skrg ni wajib kena ada kerja lebih dari satu k..haha..Khas untuk hijaber2 luar sana yang suka bergaya dengan shawl aku bawakann tadaaaa------ GALAXY GLAMS.

harga mampu milikkkkk dont worry



haa ni trend skrg kan...shawl monochrome..


ni wideshawl chiffon dgn aksesori hjg dia

x banyak lagi,sebab baru lagi kan.Sesiapa gegurl/makgurl yg ada Instagram boleh la tengok2 dan follow Ig shop aku ni....Lagi satu aku  akan buat First Giveawayyy(dari dulu nak buat tapi takut2 haha)..dan antara hadiah dia merupakan wideshawl dari ig shop Galaxy Glams ni :3...soon ya sooon..

ok goodnight..ZZZZZzzzzzz

3 comments:

  1. wah wah wahhhh hehehe dh follow! hehe may allah murahkan ur rezeki :))))

    ReplyDelete