Sunday, January 10, 2016

Tabiat suka hidu bau petrol.



Aku ada satu tabiat aneh ke x aneh xtau lah.Aku suka bau petrol.Macam "sedap" bagi aku..haha
Ada sesiapa yang sama tabiat dengan aku ke?
Kalau pergi topup minyak kereta,startlah penyakit ni dtg..kalau orang lain x suka bau petrol cakap busukla peninglah,aku ok je..bagi aku wangi.haha.

Memang x elok untuk kesihatan sebab dia sangat2 bertoxic,tapi xboleh elak kadang2.Aku xjumpa lagi penjelasan sebenar,kajian2 kenapa boleh suka bau petrol ni.Aku pernah terbaca ada orang sampai high/khayal hidu petrol ni,jadi addicted..



nak kena buang jauh2 tabiat ni nanti.
goodnight.

17 comments:

  1. hahaha...kalau sy, pening terus heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mmg kebanyakkan org xsuka bau petrol,farra je lain skit

      Delete
  2. Mertua bgtau dia ms mengandungkan adik ipar dlu suka sgt hidu bau petrol ni.. Kebetulan plak loni adik ipar tu jd engineer minyak kije dgn HESS

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke sis..uikk smpai cmtu ye perangai perempuan mengandung selalu pelik2 sikit kan..haha

      Delete
  3. Kalau fatin pulak, suka bau hospital. Sebab kat hospital ni kat macam suka pakai barang yang orang apa tu eh , antiseptic eh? Haa yang tu lah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...fatiinn ni lain dr lain.farra yg keje dgn2 ubat2,antiseptic pulakk xsuka bau2 macamtu.loya kadang2..haha

      Delete
    2. hahaha..pulak dah..akak dlu ms intvw kerja kat hosptl terus bp high sebab takut bau hospt..hehehe

      Delete
  4. hahaha samalah. wangi kan ? hahah tapi tu lah bukan elok pun hidu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah wangi kalau ada perfume bau petrol rasa nak beli je..

      Delete
  5. kalau Lissa, suka bau cat. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh lissa pun lain dr lain..unik perangai..haha

      Delete
  6. Hahahah samelah. Sedap kan hahahah tp lom smpi tahap beli smpn wt hidu kt umah ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau jangan kak..nanti kau higggghh kang,lain jadi..haha..

      Delete
  7. hahaaha qila dulu je kut.
    sekarang dah tak hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus2..tahniah sebab berjaya tepis perangai tu.haha

      Delete
  8. Kita sama weii.. aku pun camtu.. hahaha dan paling xble blah, dulu time kecik aku pernah try minum petrol. tapi tak banyak lahh... hahaha nasib x jadi apa2

    ReplyDelete
  9. wah..ada jgk perangai mcm aku nie..klu aku feveret hidu petrol..asap kereta, antiseptik dan minyak tanah utk pelita raya tu..ada sekali abah mrh..nak nyala pelita tp xdpt2..rupanya dh abis aku telan minyak tu..hahaha

    ReplyDelete