Sunday, May 8, 2016

Dah 26.

6 mei ritu aku masuk umur 26.Siapa sebaya?
Yup,feeling old kejap.
Kedut2 mula melakar kat wajah aku(xdala saja je bg gempak,belum lg kedut ok).


Ni kalau dapat kek cmni haaaa..

Tua2 ni kurang mood nak celebrate,paling2 g secret recipe balun kek je.haha.


Tapi,petang tu aku dapat surprise gift dr kawan aku.Agaknya dah lama dia plan.Ada laki bg salam,pastu aku jenguk.

Lelaki xdikenali tanya,
'Hai awk farah nadia eh?'

Aku jwbla ye.
'Eish sapa dia ni,mcm banglas je' ujar aku dlm hati.

'Haa ni ada something utk awk'
Dia pun pergi amek something dr dlm kereta dia.N hulur kat aku bouquet chocholate pelbagai jenis dan belon happy birthday sekali.ooo dia ni surprise planner kot.

Aku pun blur2.Terkejut sampai xtau nak cakap apa.Pastu dia ckp nak amek gambar bt testimoni.Haaa yela dgn muka aku selebet serabai ni dia pun amek la pic muka aku..Sengih jela aku.Patu baca2 rupanya dari kawan baiks.

Patutla dia mintak alamat penuh aku sebelum2 ni.Berahsia2 lagi bila aku tanya utk apa.Punah diet aku habiskan coklat tu.haha..

K take care.


6 comments:

  1. pergh! syioknya dapat surprise2 gitu! happy belated birthday sis! may Allah bless you till the end...
    :D

    ReplyDelete
  2. wow a bouquet of choc

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday farah! ish dah 26 tapi sik mcm 26 pun. hihihihi awet muda lahhh! anyway, semoga panjang umur dan murah rezekiii! :)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday sis. Tok kamek, ordinarywawa. Kamek dah ada blog baru. Heheh. http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok syg nnti sis follow :)

      Delete
  5. Anonymous19/6/16

    nk tanya dah khawin ke

    ReplyDelete