Saturday, February 28, 2015

Cabut bulu ketiak guna sellotape?????

Haii-hai selamat berhujung minggu kawan-kawan~

Aku saja2 korek blog tadi lepastu terjumpa satu carian ni kat keywords.Aku tergelak kejap,comelnyeeee siapa yg buat carian ni.Terima kasih sudi singgah blog saya eh :)


xpernah try pun cabut bulu ketiak guna selotape.Ade ke sesiapa yang pernah try?Maybe maksud dia guna wax strip tu,nampak macam selotape jugak yang tu kan.Apa2 pun sesiapa yang baru nak try2 waxing/buang bulu badan boleh try tengok entry Tips : Waxing/Buang Bulu .




10 comments:

  1. Kah kah kah. Ngerinya dengar pakai selotape. Hahahaha. :3 #blogwalking #nuffclick

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahh...tula..first time baca seriau jgk xD..thanks mr.skema nanti kita singgah blog kamu balik..

      Delete
  2. Aduhai kelakarnya.. Siapalah yang search tu agaknya ya.. kikiki.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. menghiburkan kan..haha..

      Delete
  3. hahaha buat saspen tengok tajuk entry tu tadi

    ReplyDelete
  4. hehehe... kiut ada jak orang nok search benda ya. hahaha... tetak kmk baca .
    byw, kacak blog baruk ktk farra =)

    ReplyDelete
  5. dasyat tu gunaa selotape. kahkah. kalau sikit boleh la kot tanggal. kalau bulu ketiak yang hutan tu kena guna duct tape kot xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kulit pn boleh tanggal..hehehe

      Delete
  6. Haha..xpernah tpkir plak nk guna soletap..

    ReplyDelete
  7. Adui...cam sakit jer...huhu

    ReplyDelete